Vraag en antwoord


Is het echt helemaal gratis?

Ja, de spaarprogramma's die op deze website te vinden zijn, zijn allemaal compleet gratis. De spaarprogramma's betalen hun leden met het geld dat ze verdienen met het verkopen van advertenties. Er zitten geen addertjes onder het gras en er zitten ook geen verplichtingen aan. Als u het niet meer ziet zitten bij een spaarprogramma kunt u zich elk gewenst moment afmelden.

Waarom zou ik me aanmelden bij spaarprogramma's?

U kunt er gratis, veilig en betrouwbaar een leuk extra zakcentje verdienen.
En er zijn alleen maar voordelen: U kunt er gratis geld verdienen, het kost u maar 5 minuten per dag en er zitten geen verplichtingen aan. Wat wilt u nog meer?

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Uw gegevens die u moet invullen tijdens het aanmelden blijven bij het spaarprogramma zelf. De gegevens worden niet doorgegeven of doorverkocht aan derden.

Mag ik me meerdere keren aanmelden?

Dat ligt aan het spaarprogramma. Bij de meeste mag u zich maar één keer per ip of woonadres aanmelden.

Hoe word ik uitbetaald?

Bij alle spaarprogramma's kunt u u laten uitbetalen op uw bank/girorekening.
Bij sommige spaarprogramma's kunt u ook een uitbetaling ontvangen via paypal.

Wat zijn referrals?

Referrals zijn mensen die zich via jou hebben aangemeld bij een spaarprogramma.

Hoe werkt geld verdienen met referrals?

Er zijn 2 soorten referralsystemen. Bij het ene krijgt u een vast bedrag als u een lid aanbrengt. Bij het andere zijn er zogehete referrallagen. Bij die referrallagen krijgt u een bepaald percentage over de verdiensten van uw directe referrals. Als één van uw directe referrals een lid aanbrengt, krijgt u daar weer een bepaald percentage over. Als een directe referral van uw directe referral een lid aanbrengt, krijgt u daar ook een bepaald percentage over. Zo gaat het door. De meeste spaarprogramma's die met referrallagen werken, hebben tussen de 3 en 6 referrallagen. Het leuke van die referrallagen is dat uw referrals niet minder verdienen. Het percentage dat u krijgt, gaat niet van hun zuur verdiende geld af!

Kan ik me afmelden wanneer ik wil?

U kunt u elk moment afmelden bij een spaarprogramma.
Elk spaarprogramma doet dit op zijn eigen manier. Volg de instructies op de website van het desbetreffende spaarprogramma.